spacer.png, 0 kB


spacer.png, 0 kB
Weblog (archief)
Partytenten PDF Afdrukken E-mail
Saturday 30 June 2007

Stadsdennenkerkers opgelet. Wij hielden 8 - 10 juni jl. ons jaarlijks kampeerweekend. Tijdens de openluchtdienst werd er gecollecteerd voor een partytent zodat we ons volgend jaar bij het lustrumjaar (vijfde keer) wat meer "weersonafhankelijk" op kunnen stellen. Wij hadden ook nog wat geld in kas van vorig jaar en hebben nu uit eigen middelen een drietal partytenten kunnen aanschaffen. Aaneengeschakeld overdekken we daarmee meer dan 50 m2. BBQ, openluchtdienst, spelletjes voor de kinderen etc... het kan nu ook allemaal plaatsvinden als het weer een beetje tegenzit. Op het plaatje kunnen we zien dat de tenten zelfs kerkramen hebben. Toen wij ze al vast uitprobeerden zei een toevallige voorbijganger: "Veldprediker zoekt gemeente!" Al zin in het lustrum-weekend? Vorige keer niet meegeweest? Goed voornemen voor 2008. Voor een verslag van het kampeerweekend dit jaar klik op: verhaal. Voor een bijbehorend fotoalbum klik op: foto's .

             Image

 
Gemeenteweekend 2007 PDF Afdrukken E-mail
Tuesday 12 June 2007

Van 8 t/m 10 juni werd voor de vierde keer op rij in Zeewolde een kampeerweekend gehouden door leden van de Stadsdennenkerk. Voor het verhaal klik op: gemeenteweekend 2007. Voor een foto-impressie klik op: foto-album.

 
Bijdrage Linnaeusjaar 2007 PDF Afdrukken E-mail
Monday 14 May 2007

Image Linnaeus was here!

Dit jaar is het driehonderd jaar geleden, dat Carolus Linnaeus geboren werd. Dat wordt in Harderwijk met allerlei culturele manifestaties gevierd. Mijn bijdrage aan het Linnaeusjaar kunt u lezen door te klikken op: Linnaeus en Porphyrius

 
Opening Stadsdennenkerk PDF Afdrukken E-mail
Monday 07 May 2007

Nieuw op de site is de liturgie die gevierd werd bij de opening van de Stadsdennenkerk te Harderwijk. Dit is het kerkgebouw waar de Prot. Wijkgemeente Stadsdennen samenkomt. De dienst was op woensdag 5 maart 1969. Voor het openen van dit pdf-bestand: Klik hiernaast op Wijkgemeente en daarna Stadsdennenkerk > geschiedenis Stadsdennenkerk.

 
Een ogenblik van zwakheid PDF Afdrukken E-mail
Sunday 29 April 2007

Image

Mijn vrouw Marry speelt al jaren niet onverdienstelijk toneel. Reden om haar eens even in het zonnetje te zetten. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart zette zij met de toneelgroep Stadsdennen de komedie "Een ogenblik van zwakheid" op de planken. Dat gebeurde in de Kiekmure te Harderwijk voor een tot twee maal toe goed gevulde zaal. Als trotse echtgenoot geef ik u graag de link naar haar website. Langs die weg vinden we verhaal en foto-album van de bewuste voorstelling. Overigens verschaft Marry daar als webmaster van de toneelgroep nog meer interessante info bijv. over de voorstellingen in voorgaande jaren. Klik hierna op: Toneelgroep Stadsdennen en vervolgens op 'dit seizoen'. Voor een reactie kunnen we terecht op haar eigen homepage: website Marry.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Resultaten 55 - 63 van 63

spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB